AJANKOHTAISTA

Asiakaspalvelu tiedottaa / Kundbetjäningen informerar

Asiakaspalvelu sulkeutuu perjantaina 20.1. klo 13:00.

Vastaamme jälleen puheluihin ja viesteihin maanantaina 23.1. klo 9:00.

Hyvää viikonloppua!

*****

Kundbetjäningen stänger fre 20.1. kl. 13:00..

Vi svarar igen på samtal och meddelanden på måndagen den 23 januari fr.o.m. kl. 9:00.

Trevligt veckoslut!

Huom! Pohteen työntekijöiden kirjautuminen

 • Pohteen työntekijät, joilla on aiemmin ollut käytössä @ppshp.fi-osoite voivat jälleen kirjautua Medieco eLearniin.
 • Pohteen työntekijät, jotka ovat aiemmin olleet kuntien työtekijöitä, voivat kirjautua Medieco eLearniin.

Mikäli kirjautuminen onnistuu, mutta käyttäjätunnuksesi yhteydessä ei ole avoinna kursseja, joihin sinulla ennen vuodenvaihdetta oli pääsy, ole yhteydessä tuki@medieco.fi. Kerrothan viestissä koko nimesi, työnantajasi sekä vanhan ja uuden työsähköpostiosoitteesi. Näin varmistat, että asiakaspalvelumme pystyy palvelemaan sinua mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti.

Tutustu ohjeet sivustoomme!

Päivitämme jatkuvasti Ohjeet -sivustoa. Kannattaa tutkia löytyisikö vastaus kysymykseesi sieltä!

Tarvittaessa Mediecon asiakaspalvelu (tuki@medieco.fi) auttaa.

Hyvää alkanutta vuotta!

Uudistukset Medieco eLearn:ssa eivät aivan ehtineet valmistua vuoden ensimmäisille päiville. Tällä hetkellä kaikki toiminnot eivät siis vielä ole toiminnassa.

Verkko-oppimisympäristön etusivulla on näkyvillä ilmoitus, jossa pyydetään käyttäjää täydentämään laskutusavain käyttäjätiedot-lohkoon. Asiakas- tai työyksikkökohtaisia laskutusavaimia ei ole vielä toimitettu asiakkaillemme, joten laskutusavainta ei siis vielä voi täydentää ma 2.1. Ilmoittautumismahdollisuus on tarkoitus avata ti 3.1. Mikäli aikatauluun tulisi muutoksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme.

 • Hyvinvointialueiden työntekijöiden (Soite, Kainuu ja Pohde) laskutusavaimet julkaistaan Mediecon nettivujen Asiakassivulla. Luethan oman HVA:n ohjeistuksen. Osa ohjeista täydentyy.
 • Niille Mediecon muille asiakkaille (esim. yksityisille organisaatioille), jotka ovat vastanneet Mediecon tiedusteluun palvelun käytön jatkamisesta, ilmoitetaan laskutusavaimia asiakkaiden yhteyshenkilöille maanantaina 2.1. alkaen.
 • Lapin hyvinvointialueen työntekijät saavat käyttäjätunnukset ja ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.
 • OYS Opiskelijaperehdytyksen osallistujat saavat käyttäjätunnukset ja ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.

Verkko-oppimisympäristön käyttäminen ja jo avoimena olevien kurssien ja perehdytysten käyttäminen onnistuu normaalisti, vaikka laskutusavainta ei ole täydennetty.

Medieco eLearnissa päivityksestä johtuva käyttökatko ma 2.1.2023 / Avbrott i användningen av Medieco eLearn nätinlärningsomgivningen måndag 2.1.2023

Medieco eLearn verkko-oppimisympäristössä on päivityksestä johtuva käyttökatko.

 • Katkos alkaa maanantaina 2.1.2023 noin klo 9.00, päättyen klo 10.00 mennessä. Tässä yhteydessä otetaan käyttöön Pohteen työntekijöiden AD-kirjautuminen.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

*****

Avbrott i användningen på grund av uppdatering i Medieco eLearn nätinlärningsomgivningen.

 • Avbrottet börjar måndagen den 2 januari 2023 kl 9.00 och avslutas senast kl. 10.00.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.

Hyvää joulua! / God jul!

Vietämme joululomaa 23.-27.12.2022

Asiakastukemme palvelee joulun aikana seuraavasti:

 • Jouluviikolla 19.-22.12.2022 klo 9-15
 • Joulun jälkeen 28.-30.12.2022 klo 9-14

*****

Vi firar jullov 23-27 december 2022

Vår kundbetjäning är öppet under julen enligt följande:

Under julveckan 19.-22.12.2022 kl. 09.00 till 15.00
Efter jul 28.-30.12.2022 kl. 09.00 till 14.00

Rauhaisaa Joulun aikaa! Fridful Jul!

Toivoo: Mediecon tontut Paula, Tanja, Mari, Virpi ja Thomas

Ilmoittautumislomake on suljettu 14.12. klo 15.00 alkaen

Ilmoittautumislomake on suljettu. Ilmoittautumiset tehdään suoraan Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristössä 3.1.2023 alkaen. Poikkeuksena Lapin hyvinvointialueelta ilmoittautuvat sekä OYS opiskelijaperehdytyksen osallistujat, joille lomake avautuu 3.1.2023.

Seuraa tiedotustamme.

Medieco eLearnissa päivityksestä johtuva käyttökatko ma 19.12.22 ja ma 2.1.2023 / Avbrott i användningen av Medieco eLearn nätinlärningsomgivningen måndag 19.12.22 och mondag 2.1.2023

Medieco eLearn verkko-oppimisympäristössä on päivityksestä johtuva käyttökatko.

 1. Katkos torstaina 15.12.2022. Tässä yhteydessä on otettu käyttöön Kainuun hyvinvointialueen työntekijöiden AD-kirjautuminen.
 2. Katkos alkaa maanantaina 19.12.2022 noin klo 9.00, päättyen klo 10.00 mennessä. Tässä yhteydessä otetaan käyttöön Soiten työntekijöiden AD-kirjautuminen.
 3. Katkos alkaa maanantaina 2.1.2023 noin klo 9.00, päättyen klo 10.00 mennessä. Tässä yhteydessä otetaan käyttöön Pohteen työntekijöiden AD-kirjautuminen.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

*****

Avbrott i användningen på grund av uppdatering i Medieco eLearn nätinlärningsomgivningen.

 1. Avbrottet 15 december 2022.
 2. Avbrottet börjar måndagen den 19 december 2022 kl 9.00 och avslutas senast kl. 10.00. I detta sammanhang tas AD-inloggningen för anställda inom Soite välfärdsområde i bruk.
 3. Avbrottet börjar måndagen den 2 januari 2023 kl 9.00 och avslutas senast kl. 10.00.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.

Laphan työntekijöiden käyttäjätietojen päivitys

Niillä Laphan työntekijöillä, joilla ei ole vielä joulu-maaliskuussa tarvetta ilmoittautua koulutuksiin, on mahdollisuus ilmoittaa Mediecolle jo valmiiksi uusi @lapha.fi -sähköpostiosoitteensa.

Sähköpostiosoitteen voit ilmoittaa täältä. Valitse Asiakaskohdasta: Lapha

Tiedote: Medieco eLearn uudistuu

Medieco Oy:n verkko-oppimisympäristö Medieco eLearn uudistuu loppuvuoden aikana. Uudistus vaikuttaa palvelun käyttöön. Tulevat muutokset vaikuttavat sekä asiakkaidemme prosesseihin että koulutuksiin osallistuvien toimintaan.

Vuoden alusta toimintansa aloittavien hyvinvointialueiden myötä on vielä paljon avoimia asioita. Tämä vaikuttaa Mediecon järjestelmiin esimerkiksi organisaatiorakenteiden, työnantajatietojen ja laskutustasojen osalta.

Mitä uudistuksesta on hyvä tietää tässä vaiheessa?

 • Uudistuksesta johtuen oppimisympäristössä on käyttökatkoja, joista ilmoitamme etukäteen. Ensimmäinen käyttökatko on 28.11.2022.
 • Mediecon internetsivuilla olevasta ilmoittautumislomakkeesta luovutaan uudistuksen myötä. Tämän jälkeen koulutusilmoittautumiset tehdään suoraan oppimisympäristössä. Koulutukseen osallistuva työntekijä tekee jatkossa ilmoittautuminen itse ja tarvitsee siihen oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen.
  • Mikäli työntekijällä ei ole käyttäjätunnusta entuudestaan, hän tekee sen itse = itserekisteröityminen Medieco eLearniin tai kirjautuu työnantajan kirjautumistunnuksella
 • Oppimisympäristössä tällä hetkellä oleva työnantajatieto ja sähköpostiosoite tulevat vaihtumaan suurella osalla asiakkaistamme (hyvinvointialueiden työntekijät).
 • Omat todistukset ovat jatkossakin löydettävissä oppimisympäristöstä osallistujan käyttäjätiedoista.
 • Laskutuksen muutokset: Tiedotamme myöhemmin organisaatioiden yhteyshenkilöitä
 • Marraskuu on hyvä aika ilmoittautua ja suorittaa lääkehoidon koulutuksia tulevista käyttökatkoista johtuen. Ilmoittautumismahdollisuutta ei ole 15.12.2022 – 2.1.2023.
 • Eri hyvinvointialueilla muutokset tulevat voimaan vaiheittain.

Uudistuksen etenemisestä ja käyttökatkoista ilmoitetaan Medieco eLearnin etusivulla sekä internetsivuilla https://medieco.fi/uutiset heti, kun ajankohdat varmistuvat. Myöhemmässä vaiheessa julkaistaviin tarkempiin ohjeistuksiin sekä muihin tiedotteisiin on tarpeen tutustua huolellisesti.

Uudistuksen tarkoituksena on muun muassa nopeuttaa loppukäyttäjän pääsyä kursseille, selkeyttää polkua oppimisympäristössä ja parantaa käyttäjäkokemusta.