AJANKOHTAISTA

Asiakaspalvelun puhelinajat muuttuvat / Kundbetjäningens telefontider ändras

Asiakaspalvelun puhelinajat muuttuvat 1.12.2023 alkaen.

Puhelinajat:

Ma 9-15

Ti 9-15

Ke suljettu

To 9-15

Pe 9-12

Keskiviikkoisin palvelemme vain sähköpostiviestien välityksellä

*****

Kundbetjäningens telefontider ändras från och med 1.12.2023.

Telefontider:

Må 9-15

Ti 9-15

Ons stängt

To 9-15

Fre 9-12

På onsdagar betjänar vi endast via e-post.

Sosiaalialan lainsäädännön perusteet -kurssi on avautunut

Sosiaalialan lainsäädännön perusteet -kurssi on avautunut Medieco eLearn -oppimisympäristöön omistajaorganisaatioidemme käyttöön. Kurssin kohderyhmänä on sosiaalihuollossa työskentelevät ammattilaiset.

Lisätietoja kurssista löydät nettisivuiltamme: https://medieco.fi/verkkokoulutukset/sosiaaliala/

Ilmoittautuminen Mediecon verkkokoulutuksiin tulee muuttumaan Lapin hyvinvointialueella 1.11.2023

Medieco järjestää loka-marraskuussa Lapin hva:n esihenkilöille infoja muutoksista, jotka koskevat käyttäjätunnusten tilaamista ja verkkokursseille ilmoittautumista.

Infot järjestetään Google Meet -etätapaamisina ja niihin ovat tervetulleita niin osaamisen kehittämisen parissa työskentelevät kuin esihenkilöt ja muut yhdyshenkilöt, jotka tarvitsevat yleisesti tietoa uudistuneesta ilmoittautumisprosessista, laskutusavaimista, ohjeista, oppimisympäristön rakenteesta jne. Koulutuksiin osallistuville työntekijöille ei järjestetä infoja, mutta he saavat tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta asiakaspalvelustamme joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Samansisältöisiä infoja on kolme. Infoon ei tarvitse ilmoittautua. Osallistumislinkki on julkaistu Lapin hyvinvointialueen intrassa. Mikäli jokin kerta jouduttaisiin perumaan, ilmoitamme siitä Mediecon verkkosivuilla ja Lapin hva:n intrassa.

Infojen ajankohdat
• pe 13.10. klo 10 – 11.30
• pe 3.11. klo 10 – 11.30
• pe 10.11. klo 10 – 11.30

Suosittelemme tutustumaan Mediecon verkkosivuilla oleviin ohjeistuksiin. Lapin hva:n työntekijöitä koskevia ohjetekstejä tullaan päivittämään ja täydentämään lokakuun lopulla.

• Ohjeet https://medieco.fi/ohjeet

Asiakassivulle lisätään lokakuun lopulla Lapin hyvinvointialueelle tehdyt laskutusavaimet, joita jatkossa tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa kuulolle!