Tarvitseeko pyörä keksiä aina uudelleen?

Mediecon tehtävä on tuottaa ja hankkia sosiaali- ja terveydenhuollon verkkokoulutuksia osaaville ammattilaisille. Saamme koulutustoiveita omistajiltamme eli hyvinvointialueilta. Näiden toiveiden ja tiedustelujen jälkeen selvitämme, millaisesta täydennyskoulutustarpeesta on kyse ja pystyisimmekö vastaamaan tähän tarpeeseen verkkokoulutuksella.

Mikäli verkkokoulutus on oikea vaihtoehto, aloitamme varsinaisen koulutuksen suunnittelun. Aina ei kuitenkaan ole järkevää tai mahdollista tehdä omaa verkkokurssia alusta alkaen. Joskus selviää, että toisella palveluntarjoajalla on täsmälleen tarvetta vastaava kurssi tai koulutuskokonaisuus.

Tarvitseeko pyörä keksiä aina uudelleen? Ei välttämättä. Yhteistyökumppaneiltamme voimme hankkia laadukkaita ja kustannustehokkaita koulutuksia, jotka vastaavat omistajiemme täydennyskoulutustarpeisiin.

 

Yhteistyökumppaneidemme rooli

Yhteistyö Qreform Oy:n, Kustannus Oy Duodecimin ja Työterveyslaitoksen kanssa on ollut olennainen osa toimintaamme jo useiden vuosien ajan. Yhteistyö on mahdollistanut koulutusten tarjoamisen omistajillemme ilman tarvetta keksiä pyörää uudelleen. Ovatko nämä palvelut ja koulutukset jo tuttuja sinulle?

 • Potilasturvaportti (Qreform Oy)
  • Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus sisältää useita potilas- ja asiakasturvalllisuuden verkkokursseja
  • Laajasti käytössä Keski-Pohjanmaan, Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hyvinvointialueilla
 • Oppiportti (Kustannus Oy Duodecim)
  • Terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuspalvelu sisältää mm. verkkokursseja, oppikirjoja, laitekoulutuksia, webinaareja
  • Laajasti käytössä Keski-Pohjanmaan, Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hyvinvointialueilla
 • Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutukset (Työterveyslaitos)
  • Sote-alan ammattilaisille, alan opiskelijoille ja opettajille suunnattu koulutus, jonka tarkoituksena on lisätä työ- ja potilasturvallisuutta
  • Käytössä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella

Miksi yhteistyö on tärkeää?

Yhteistyö on mahdollistanut kattavien koulutuskokonaisuuksien tarjoamisen omistajillemme. Yhteistyö säästää aikaa ja resursseja, kun voimme hyödyntää muiden asiantuntemusta ja valmiita koulutusratkaisuja.

Lue lisää yhteistyöstämme Qreformin kanssa asiakastarinasta.

 

Yhteistyöajatuksin
Paula, verkkokoulutuspäällikkö

Medieco – Osaavien ammattilaisten tukena!