Mediecon uudistetut verkkosivut on julkaistu

Mediecon uudet verkkosivut on nyt julkaistu! Tiimimme on tehnyt kevään aikana ahkerasti töitä sivuston sisältöjen parissa ja minulla on ollut ilo toteuttaa uudet verkkosivut.

Raikas uusi ilme

Sivuston ulkoasu heijastaa raikasta ja modernia Mediecon brändi-ilmettä. Uudistuksessa olemme panostaneet selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Koulutustarjontamme on nyt entistä paremmin esillä ja uusilla sivuilla esitellään kattavasti Mediecon palvelut omistajille.

Mediecon palvelut omistajille

Käytettävyys ja saavutettavuus edellä

Uudet sivut on rakennettu maailman käytetyimmällä WordPress-verkkojulkaisujärjestelmällä, ja niiden ylläpidosta vastaa edelleen Avania Consulting Oy, käyttäjäystävällisten verkkopalveluiden asiantuntija. Sivustomme mukautuu saumattomasti sekä tietokoneiden että mobiililaitteiden näytöille. Olemme panostaneet saavutettavuuteen, ja käyttäjät voivat nyt esimerkiksi muuttaa tekstikokoa tai kontrastia saavutettavuustyökalun avulla.

Medieco eLearn -ohjeet ja asiakassivut asiakkaidemme tukena

Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristön ohjeet ja asiakassivut ovat edelleen helposti saatavilla. Salasanalla suojatuilla asiakassivuilla omistajahyvinvointialueet löytävät laskutusavaimet ja asiakkuuskohtaiset ohjeistukset. Ajankohtaista-osiosta löydät kaikki uusimmat tiedotteet. Asiakaspalvelu-sivulla kerromme asiakaspalvelun yhteystiedot sekä aukioloajat. Sivujen oikeassa alakulmassa päivystää myös Chatbot, joka vastaa väsymättä kysymyksiisi vuorokauden ympäri.

Tutustu meihin ja tarinoihimme

Yritys-sivullamme esittelemme Mediecon tiimin ja yrityksen tarinan. Tarinat-blogissa pääset sukeltamaan mediecolaisten ajatuksiin verkko-oppimisesta ja yhteistyöstä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Sivuilta löytyy myös ruotsinkielinen kieliversio, joka tarjoaa tietoa yrityksestä, ruotsinkielisistä lääkehoidon kursseista ja Medieco eLearn -oppimisympäristöstä. Ruotsinkielisen kieliversion on kääntänyt palveluasiantuntijamme Thomas.

Odotamme palautettasi uusista sivuistamme

Tavoitteenamme on tarjota selkeät ja käyttäjiä palvelevat sivut, joilta löydät tarvitsemasi tiedon vaivattomasti. Jos sinulla on kysymyksiä, ongelmia tai palautetta, otathan yhteyttä. Kehitämme verkkosivujamme käyttökokemusten ja palautteiden perusteella.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuihin verkkosivuihimme!

Iloisin kesäterveisin,
Virpi

Kirjoittaja on Mediecon visuaalisten ihmeiden tekijä ja media-alan osaaja. Virpi tuokin kurssiprojekteihin kaunistavan loppusilauksen ja pitää Mediecon viestintää hyppysissään. Tämä menevä nainen tykkää tapahtumista ja hyvien ystävien seurasta - ja tarjoileepa aktiivista touhua vapaa-aikaan myös tallilla hevoset ja kotona koira.