YRITYS

Medieco Oy on verkko-oppimisen asiantuntija. Tuotamme ja hankimme laadukkaita verkkokoulutuksia terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Toiminnassamme korostuu erityisesti asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, pitkä kokemus alalta sekä yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Yksi suosituimmista tuotteistamme on laajasti Pohjois-Suomessa käytössä oleva lääkehoidon koulutuskokonaisuus, joka on henkilöstön lääkehoidon osaamisen varmistamisen keskeinen työkalu. Olemme suunnitelleet lääkehoidon verkkokoulutukset yhteistyössä moniammatillisen asiantuntijaverkoston kanssa. Koulutusvalikoimassamme on lääkehoidon kursseja eri ammattiryhmien tarpeisiin, mm. sairaanhoitajille, röntgenhoitajille, lähihoitajille sekä lääkehoitoon kouluttamattomille.

Valikoimassamme on myös muita terveyden- ja sosiaalihuollon henkilöstön täydennyskoulutusta tukevia verkkokoulutuksia. Suunnittelemme asiakkaiden kanssa yhteistyössä heidän tarpeisiinsa soveltuvia koulutuksia, olivat ne sitten täysin verkossa suoritettavia kursseja tai monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Omissa koulutuksissamme käytämme Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä.

Ensisijaisia asiakkaitamme ovat omistajaorganisaatiomme, joita ovat Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä sekä Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Tarjoamme palveluitamme myös kunnille, kuntayhtymille sekä yksityiset organisaatioille.