MEDIECO OY

Medieco Oy on verkko-oppimisen asiantuntija. Tuotamme ja hankimme laadukkaita verkkokoulutuksia terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Toiminnassamme korostuu erityisesti asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, pitkä kokemus alalta sekä yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Suunnittelemme asiakkaiden kanssa yhteistyössä heidän tarpeisiinsa soveltuvia koulutuksia, olivat ne sitten täysin verkossa suoritettavia kursseja tai monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Omissa koulutuksissamme käytämme Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä.

Ensisijaisia asiakkaitamme ovat omistajaorganisaatiomme, joita ovat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite, Lapin hyvinvointialue Lapha sekä Kainuun hyvinvointialue. Tarjoamme palveluitamme myös kunnille, kuntayhtymille sekä yksityisille organisaatioille.

MEDIECO ASIAKASPALVELU

Mikäli sinulla on kysyttävää verkko-oppimisympäristön käyttöön, ilmoittautumisiin tai muihin verkkokurssiasioihin liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun voit tarkistaa löytyisikö vastaus kysymykseesi nettisivujen Ohjeet-osiosta tai kysy chatbotilta.

Tee asiakaspalvelupyyntö tästä

Kiireellisissä tilanteissa, esim. tenttitilaisuuksissa voit myös soittaa asiakaspalvelunumeroomme:

040 173 4587

Puhelinajat:

ma, ti ja to 9-14

pe 9-12

ke suljettu (vain pyyntöjen käsittely)

HENKILÖKUNTA