MEDIECO OY

Medieco Oy on verkko-oppimisen asiantuntija. Tuotamme ja hankimme laadukkaita verkkokoulutuksia terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Toiminnassamme korostuu erityisesti asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, pitkä kokemus alalta sekä yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Suunnittelemme asiakkaiden kanssa yhteistyössä heidän tarpeisiinsa soveltuvia koulutuksia, olivat ne sitten täysin verkossa suoritettavia kursseja tai monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Omissa koulutuksissamme käytämme Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä.

Ensisijaisia asiakkaitamme ovat omistajaorganisaatiomme, joita ovat Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä sekä Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Tarjoamme palveluitamme myös kunnille, kuntayhtymille sekä yksityiset organisaatioille.

MEDIECO ELEARN ASIAKASTUKI

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkoympäristön käyttöön, ilmoittautumisiin tai muihin verkkokurssiasioihin liittyen, ota yhteyttä asiakastukeemme. Ennen asiakastuen yhteydenottoa voit tarkistaa löytyisikö vastaus kysymykseesi nettisivujen UKK-osiosta.

Pyydämme, että lähetät henkilötietoja sisältävät viestit suojatulla sähköpostiyhteydellä (linkki alla).

Sähköposti: tuki@medieco.fi

Suojatun sähköpostin lähettäminen tästä linkistä

Puhelin: 040 173 4587 (ma-pe 9-15)

Voit ottaa meihin yhteyttä chatin tai Jätä viesti -lomakkeen kautta. Chat-palvelu on toistaiseksi satunnaisesti auki. Viestin voit jättää silloin, kun chat on suljettu.
Palvelemme myös asiakastukinumeron WhatsAppissa.

HENKILÖKUNTA