MEDIECO OY

Medieco Oy on verkko-oppimisen asiantuntija. Tuotamme ja hankimme laadukkaita verkkokoulutuksia terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille. Toiminnassamme korostuu erityisesti asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, pitkä kokemus alalta sekä yhteistyö eri toimijoiden kesken.

Suunnittelemme asiakkaiden kanssa yhteistyössä heidän tarpeisiinsa soveltuvia koulutuksia, olivat ne sitten täysin verkossa suoritettavia kursseja tai monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Omissa koulutuksissamme käytämme Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä.

Ensisijaisia asiakkaitamme ovat omistajaorganisaatiomme, joita ovat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde, Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite, Lapin hyvinvointialue Lapha sekä Kainuun hyvinvointialue. Tarjoamme palveluitamme myös kunnille, kuntayhtymille sekä yksityisille organisaatioille.

MEDIECO ELEARN ASIAKASTUKI

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkoympäristön käyttöön, ilmoittautumisiin tai muihin verkkokurssiasioihin liittyen, ota yhteyttä asiakastukeemme. Ennen asiakastuen yhteydenottoa voit tarkistaa löytyisikö vastaus kysymykseesi nettisivujen UKK-osiosta.

Pyydämme, että lähetät henkilötietoja sisältävät viestit suojatulla sähköpostiyhteydellä (linkki alla).

Sähköposti: tuki@medieco.fi

Suojatun sähköpostin lähettäminen tästä linkistä

Puhelin: 040 173 4587 (ma-pe 9-15)

HENKILÖKUNTA