KOULUTUKSET

Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristössä tarjoamme laadukkaita verkkokoulutuksia sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle. Verkko-oppimisympäristössä opiskelu onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Päätuotteemme on laajasti Pohjois-Suomessa käytössä oleva lääkehoidon koulutuskokonaisuus, joka on henkilöstön lääkehoidon osaamisen varmistamisen keskeinen työkalu. Lääkehoidon verkkokoulutukset on suunniteltu yhteistyössä moniammatillisen asiantuntijaverkoston kanssa. Koulutusvalikoimassamme on lääkehoidon kursseja eri ammattiryhmien tarpeisiin kuten sairaanhoitajille, röntgenhoitajille, lähihoitajille sekä lääkehoitoon kouluttamattomille. Lääkehoidon verkkokursseihin sisältyvät tentit suoritetaan pääsääntöisesti työpaikalla esimiehen tai muun sovitun henkilön valvomana. Mediecon omaa tuotantoa ovat myös ensihoidon tasotestauksiin liittyvät tentit.

Valmiiden koulutusten lisäksi tuotamme uusia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä verkkokoulutuksia ja monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä voidaan käyttää myös projekti- ja työryhmätyöskentelyssä, jolloin se toimii tiedottamisen, yhteydenpidon sekä materiaalin jakamisen välineenä. Katso lisää Työtilat ja monimuotokoulutukset -otsikon alta.

Medieco hankkii omistajilleen (Pohjois-Suomen yhteistyöalue) myös ulkopuolisten toimijoiden tuottamia koulutuksia. Esimerkiksi Duodecimin oppiportti ja Potilasturvallisuutta taidolla sekä TTL:n Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutuskokonaisuus ovat Pohjois-Suomen yhteistyöalueella käytettävissä Mediecon kautta. Julkisille toimijoille on tarjolla myös säteilysuojelunverkkokoulutusta.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristössä