KOULUTUKSET

medieco-elearn-logoMedieco eLearn -verkko-oppimisympäristössä tarjoamme laadukkaita verkkokoulutuksia terveydenhuollon henkilöstölle. Verkko-oppimisympäristössä opiskelu onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Mediecon omana tuotantona tarjolla on mm. lääkehoidon verkkokursseja (lääkehoitoon oikeuttavien lupien teoriaosaamisen varmistaminen ja lääkelaskut) sekä ensihoidon tenttejä. Lääkehoidon verkkokursseihin sisältyvät tentit suoritetaan pääsääntöisesti työpaikalla esimiehen tai muun sovitun henkilön valvomana. Julkisille toimijoille on tarjolla myös säteilysuojelun verkkokoulutusta.

Valmiiden koulutusten lisäksi tuotamme tarvittaessa uusia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä verkkokoulutuksia  ja monimuotokoulutusten verkko-osuuksia. Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöä voidaan käyttää myös projekti- ja työryhmätyöskentelyssä, jolloin se toimii tiedottamisen, yhteydenpidon sekä materiaalin jakamisen välineenä. Katso lisää Tilaus- ja monimuotokoulutukset -otsikon alta.

Medieco hankkii omistajilleen (OYS erva) myös ulkopuolisten yritysten tuottamia koulutuksia. Esimerkiksi Duodecimin Oppiportti ja Potilasturvallisuutta taidolla ovat OYS erityisvastuualueella käytettävissä Mediecon kautta.

Siirry Medieco eLearn -verkko-oppimisympäristöön

Ilmoittaudu koulutukseen