Tiedote: Medieco eLearn uudistuu

Medieco Oy:n verkko-oppimisympäristö Medieco eLearn uudistuu loppuvuoden aikana. Uudistus vaikuttaa palvelun käyttöön. Tulevat muutokset vaikuttavat sekä asiakkaidemme prosesseihin että koulutuksiin osallistuvien toimintaan.

 

Vuoden alusta toimintansa aloittavien hyvinvointialueiden myötä on vielä paljon avoimia asioita. Tämä vaikuttaa Mediecon järjestelmiin esimerkiksi organisaatiorakenteiden, työnantajatietojen ja laskutustasojen osalta.

 

Mitä uudistuksesta on hyvä tietää tässä vaiheessa?

 

  • Uudistuksesta johtuen oppimisympäristössä on käyttökatkoja, joista ilmoitamme etukäteen. Ensimmäinen käyttökatko on 28.11.2022.
  • Mediecon internetsivuilla olevasta ilmoittautumislomakkeesta luovutaan uudistuksen myötä. Tämän jälkeen koulutusilmoittautumiset tehdään suoraan oppimisympäristössä. Koulutukseen osallistuva työntekijä tekee jatkossa ilmoittautuminen itse ja tarvitsee siihen oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen.
    • Mikäli työntekijällä ei ole käyttäjätunnusta entuudestaan, hän tekee sen itse = itserekisteröityminen Medieco eLearniin tai kirjautuu työnantajan kirjautumistunnuksella
  • Oppimisympäristössä tällä hetkellä oleva työnantajatieto ja sähköpostiosoite tulevat vaihtumaan suurella osalla asiakkaistamme (hyvinvointialueiden työntekijät).
  • Omat todistukset ovat jatkossakin löydettävissä oppimisympäristöstä osallistujan käyttäjätiedoista.
  • Laskutuksen muutokset: Tiedotamme myöhemmin organisaatioiden yhteyshenkilöitä
  • Marraskuu on hyvä aika ilmoittautua ja suorittaa lääkehoidon koulutuksia tulevista käyttökatkoista johtuen. Ilmoittautumismahdollisuutta ei ole 15.12.2022 – 2.1.2023.
  • Eri hyvinvointialueilla muutokset tulevat voimaan vaiheittain.

 

Uudistuksen etenemisestä ja käyttökatkoista ilmoitetaan Medieco eLearnin etusivulla sekä internetsivuilla https://medieco.fi/uutiset heti, kun ajankohdat varmistuvat. Myöhemmässä vaiheessa julkaistaviin tarkempiin ohjeistuksiin sekä muihin tiedotteisiin on tarpeen tutustua huolellisesti.

 

Uudistuksen tarkoituksena on muun muassa nopeuttaa loppukäyttäjän pääsyä kursseille, selkeyttää polkua oppimisympäristössä ja parantaa käyttäjäkokemusta.