Tervetuloa Mediecon tarinoiden pariin

Luet juuri ensimmäistä Mediecon tarinaa. Tulemme jatkossa kertomaan teille kuulumisiamme myös näiden tarinoiden muodossa. Mukava juttu, kun pistäydyit lukemaan!

Lääkehoidon koulutuksemme päivitetään säännöllisesti. Meillä on huippuluokan asiantuntijaverkosto, jonka käsiala näkyy kurssiemme sisällössä. Lääkehoidon perusteet ja Psykiatrisen ja päihdepotilaan lääkehoidon verkkokoulutukset ovat kokeneet suurimman muodonmuutoksen edellisellä päivityskierroksella. Ulkoasu on nyt moderni, sisältöä on jaoteltu selkeämmiksi kokonaisuuksiksi ja koemme, että käytettävyys on parantunut, kun otimme käyttöön diaesitysmallin oppimateriaalin esittämiseen.

Asiakkaitamme on puhuttanut PKV-lääkeosaaminen. Viimeisimmällä päivityskierroksellamme peilasimme PKV-lääkehoidon sisältöjämme erityisen tarkasti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemaan Turvallinen lääkehoito-oppaan linjaukseen. Voimme ylpeinä kertoa, että kurssiemme sisältö on vastannut ja vastaa edelleen erittäin hyvin niihin vaatimuksiin, joita  Turvallinen lääkehoito -opas lääkehoitosuunnitelman tekemiseen sosiaali- ja terveydenhuollossa edellyttää.

Uudistettua oppimateriaalia värittävät potilastapaukset sekä osaamista testaavat kysymykset ja pohdintatehtävät. Lisäksi vanhusten lääkehoitoa käsittelevää osiota laajennettiin, jotta pystytään vastaamaan paremmin asiakkaidemme esittämiin osaamisen haasteisiin. Vanhusten lääkehoito -osiossa seurataan Reinon ja Mairen tarinaa. Reino on muistisairaan vaimonsa omaishoitaja. Hän kaatuu postinhakureissulla ja joutuu lonkkaleikkaukseen. Tämän seurauksena Reino ja Maire muuttavat tehostetun palveluasumisen yksikköön. Monisairailla ikäihmisillä on monenmoista haastetta lääkehoidossa. Osaisitkohan sinä ratkaista heidän lääkehoidossa ilmenevät pulmatilanteet?