Tärkeä huomio! Käyttäjätunnus = sähköpostiosoite

Koulutusilmoittautumisten määrä on viime viikkojen aikana noussut merkittävästi.

Käsittelemme ilmoittautumisia koko ajan ja olemme toistaiseksi pystyneet käsittelemään kaikki tulleet ilmoittautumiset. Sähköpostiliikenteessä on valitettavasti edelleen ongelmia. Käyttäjätunnus = sähköpostiosoite, joka lomakkeella meille ilmoitetaan, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Viesti käyttäjätunnuksesta lähetetään osallistujalle viimeistään seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisen vahvistamisesta.

Mikäli osallistuja ei ole saanut viestiä, on hänelle kuitenkin muodostunut käyttäjätunnus tai jo olemassa olevan käyttäjätunnuksen alle on avautunut uusia koulutuksia. Osallistuja voi siis kokeilla asettaa salasanaa Medieco eLEARN -kirjautumissivulla Unohditko salasanasi? -linkistä. Käyttäjätunnus-kenttään kirjoitetaan se sähköpostiosoite, mikä lomakkeella on Mediecolle ilmoitettu.

Tarkista tekemäsi ilmoittautuminen siis huolellisesti! Mikäli työntekijällä on käytössään työsähköpostiosoite, ilmoita se lomakkeella. Meidän on helpompi havaita virheelliset sähköpostiosoitteet organisaatioiden sähköpostiosoitteista. Esim. matti.meikalaineneee@tyoposti.fi tunnistetaan helpommin virheelliseksi kuin matti.meikal70@kotiposti.com. Haastetta tuovat myös ne sähköpostiosoitteet, joissa osallistujan etu- ja sukunimen välillä on kirjain. Matti Matias Meikäläisen toimivan sähköpostiosoitteen ollessa matti.m.meikalainen@tyoposti.fi ei hän saa viestiä, jos hänet ilmoitetaan osoitteella, jossa ei ole m-kirjainta etu- ja sukunimen välissä. Merkitse siis lomakkeelle oikeat tiedot ja tarkista erityisesti kohdat henkilötunnus ja sähköpostiosoite.

Ryhmäilmoittautumisissa maksimimäärä yhdelle lomakkeelle on hyvä pitää noin kymmenessä henkilössä. Yhteyshenkilön tulee merkitä myös omat tietonsa, jotta voimme tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Mediecon asiakastuki auttaa ongelmatilanteissa.