Sinun Osaamisesi Turvaa Elämää

Mediecolaiset ovat siirtyneet kotitoimistoille etätöihin.
Asiakastuki palvelee normaalisti klo 8 – 16. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai jättämällä viestin chatin kautta.

Koulutusilmoittautumisia käsitellään arkipäivisin ja koulutukset avautuvat oppimisympäristöön käsittelypäivänä klo 16 aikoihin. Yksittäisille osallistujille voidaan tarvittaessa avata kursseja nopeammin. Tällöin tehdyn ilmoittautumisen lisäksi tulee lähettää viesti asiakastukeen.

Mikäli tunnuksia ei löydy sähköpostista muutamien päivien kuluessa, kannattaa yhteyshenkilön tai osallistujan olla yhteydessä asiakastukeen. Käyttäjätunnuksen sisältävän viestin kanssa on ollut viime aikoina haasteita. Osalla osallistujista viesti on lopulta löytynyt roskapostikansiosta, osaa Mediecon lähettämä viesti ei ole tavoittanut.

Medieco eLEARN -oppimisympäristöön voi kirjautua kotonakin käyttäjätunnuksella, joka on muodostunut työsähköpostiosoitteesta. Tilanteessa, että käyttäjätunnus on työsähköpostiosoite eikä osallistuja muista salasanaa/pysty luomaan salasanaa kotona, Mediecon asiakastuki auttaa mielellään.