Hyvää alkanutta vuotta!

Uudistukset Medieco eLearn:ssa eivät aivan ehtineet valmistua vuoden ensimmäisille päiville. Tällä hetkellä kaikki toiminnot eivät siis vielä ole toiminnassa.

Verkko-oppimisympäristön etusivulla on näkyvillä ilmoitus, jossa pyydetään käyttäjää täydentämään laskutusavain käyttäjätiedot-lohkoon. Asiakas- tai työyksikkökohtaisia laskutusavaimia ei ole vielä toimitettu asiakkaillemme, joten laskutusavainta ei siis vielä voi täydentää ma 2.1. Ilmoittautumismahdollisuus on tarkoitus avata ti 3.1. Mikäli aikatauluun tulisi muutoksia, ilmoitamme siitä nettisivuillamme.

  • Hyvinvointialueiden työntekijöiden (Soite, Kainuu ja Pohde) laskutusavaimet julkaistaan Mediecon nettivujen Asiakassivulla. Luethan oman HVA:n ohjeistuksen. Osa ohjeista täydentyy.
  • Niille Mediecon muille asiakkaille (esim. yksityisille organisaatioille), jotka ovat vastanneet Mediecon tiedusteluun palvelun käytön jatkamisesta, ilmoitetaan laskutusavaimia asiakkaiden yhteyshenkilöille maanantaina 2.1. alkaen.
  • Lapin hyvinvointialueen työntekijät saavat käyttäjätunnukset ja ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.
  • OYS Opiskelijaperehdytyksen osallistujat saavat käyttäjätunnukset ja ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen avautuu 3.1.

Verkko-oppimisympäristön käyttäminen ja jo avoimena olevien kurssien ja perehdytysten käyttäminen onnistuu normaalisti, vaikka laskutusavainta ei ole täydennetty.